Utbildning via Chefsverkstaden

Foto: Mostphotos

I en stressig vardag är det inte alla som hinner med kompetensutveckling mellan möten, mejl och måsten. Därför erbjuder vi dig som chef onlinekurser anpassade efter ditt schema. 

Svensk Chefsförening vill ge så många som möjligt av våra medlemmar tillgång till bra kompetensutveckling som kan genomföras på ett enkelt sätt och som är tillgänglig i hela landet. Därför har vi inlett ett samarbete med Chefsverkstaden. 

Om chefsverkstaden

Hos Chefsverkstaden hittar du flexibla och praktiskt användbara utbildningar för chefer och ledare. Eftersom kurserna är webbaserade kan du genomföra dem när och var du vill. De innehåller faktatexter men också mängder av tips, checklistor, mallar, exempel och i varje avsnitt får du reflektionsfrågor och träningsuppgifter som du kan jobba med på egen hand. Kurserna består vanligen av sex till åtta avsnitt och du får ett nytt avsnitt i veckan. Men du behöver inte stressa. När du väl har börjat har du 12 månader på dig att avsluta kursen. 

I slutet av varje avsnitt får du materialet som pdf-fil som är enkel att skriva ut och i slutet av kursen får du allt som en e-bok. Därutöver kan du, om du vill, göra inlämningsuppgifter och få personlig återkoppling så att du lär dig ännu mer. Om du gör det får du kursintyg när du är klar vilket betyder att du kan fylla på ditt CV. 

I Chefsverkstaden finns också en blogg, intressanta intervjuer i serien "Chefer berättar" samt tips, mallar och checklistor under rubriken "Veckans verktyg". Om du vill testa Chefsverkstaden innan du bestämmer dig kan du anmäla dig till en kostnadsfri prova på-kurs. 

Besök gärna Chefsverkstadens hemsida för mer information om kurserna och deras innehåll samt allt annat du kan behöva veta. 

Som medlem får du 10% rabatt

Erbjudande för dig som är medlem

Under perioden 1 augusti till 31 december 2018 får du som medlem i Svensk Chefsförening 10 procent rabatt på alla Chefsverkstadens kurser. Du kan köpa hur många kurser du vill. För att ta del av rabatten anger du vid betalning den rabattkod som du hittar längst ner på denna sida (du måste vara inloggad för att hämta koden). Du kan betala mot faktura eller med kontokort.

Klicka här för att komma till rabattkoden. 

Har du frågor om Chefsverkstaden och vårt samarbete?

Om du har frågor som rör Chefsverkstadens tjänster kan du mejla support@chefsverkstaden.se

Om du har frågor angående Svensk Chefsförenings samarbete med Chefsverkstaden kan du kontakta Arvid Vikman på arvid.vikman@akademssr.se.

 

Läs även

Svensk chefsförening - Chefsfredag: Vägar till innanförskap - 5 ledarskapsstrategier

Välkommen på chefsfredag med Ulrika Sedell som under föreläsningen beskriver de olika ledarskapsstrategierna och varför just de blev framgångsfaktorerna

Att leda i osäkerhet med ständigt nya förutsättningar ställer krav på ett ledarskap som är grundat i värderingar och vision. Det krävs också att arbeta nära målgruppen för att vara relevant och vara i takt med deras behov.

Läs mer

Kartlägg chefers organisatoriska förutsättningar med Chefoskopet

Organisatoriska förutsättningar är a och o för att du som chef ska kunna utföra ditt uppdrag och samtidigt må bra. För att förstå och utveckla chefers organisatoriska arbetsmiljö finns Chefoskopet – ett komplett forskningsbaserat verktyg som ger stöd i hur detta utvecklas.

Läs mer

Har du koll på din pension?

Det är många frågor som kommer inför pensionen. Hur mycket får jag i pension, hur stor blir pensionen om jag väljer att gå innan 65 år och hur gör jag för att stärka min pension? Oavsett var du befinner dig i livet tjänar du på att läsa vidare. 

Läs mer

Hjälp oss hjälpa DO

Arbetar du som chef? Nu har du chansen att vara med och skapa bättre förutsättningar för arbetet med aktiva åtgärder. 

Läs mer