Utbildning via Chefsverkstaden

Foto: Mostphotos

I en stressig vardag är det inte alla som hinner med kompetensutveckling mellan möten, mejl och måsten. Därför erbjuder vi dig som chef onlinekurser anpassade efter ditt schema. 

Svensk Chefsförening vill ge så många som möjligt av våra medlemmar tillgång till bra kompetensutveckling som kan genomföras på ett enkelt sätt och som är tillgänglig i hela landet. Därför har vi inlett ett samarbete med Chefsverkstaden. 

Om chefsverkstaden

Hos Chefsverkstaden hittar du flexibla och praktiskt användbara utbildningar för chefer och ledare. Eftersom kurserna är webbaserade kan du genomföra dem när och var du vill. De innehåller faktatexter men också mängder av tips, checklistor, mallar, exempel och i varje avsnitt får du reflektionsfrågor och träningsuppgifter som du kan jobba med på egen hand. Kurserna består vanligen av sex till åtta avsnitt och du får ett nytt avsnitt i veckan. Men du behöver inte stressa. När du väl har börjat har du 12 månader på dig att avsluta kursen. 

I slutet av varje avsnitt får du materialet som pdf-fil som är enkel att skriva ut och i slutet av kursen får du allt som en e-bok. Därutöver kan du, om du vill, göra inlämningsuppgifter och få personlig återkoppling så att du lär dig ännu mer. Om du gör det får du kursintyg när du är klar vilket betyder att du kan fylla på ditt CV. 

I Chefsverkstaden finns också en blogg, intressanta intervjuer i serien "Chefer berättar" samt tips, mallar och checklistor under rubriken "Veckans verktyg". Om du vill testa Chefsverkstaden innan du bestämmer dig kan du anmäla dig till en kostnadsfri prova på-kurs. 

Besök gärna Chefsverkstadens hemsida för mer information om kurserna och deras innehåll samt allt annat du kan behöva veta. 

Som medlem får du 10% rabatt

Erbjudande för dig som är medlem

Under perioden 1 augusti till 31 december 2018 får du som medlem i Svensk Chefsförening 10 procent rabatt på alla Chefsverkstadens kurser. Du kan köpa hur många kurser du vill. För att ta del av rabatten anger du vid betalning den rabattkod som du hittar längst ner på denna sida (du måste vara inloggad för att hämta koden). Du kan betala mot faktura eller med kontokort.

Klicka här för att komma till rabattkoden. 

Har du frågor om Chefsverkstaden och vårt samarbete?

Om du har frågor som rör Chefsverkstadens tjänster kan du mejla support@chefsverkstaden.se

Om du har frågor angående Svensk Chefsförenings samarbete med Chefsverkstaden kan du kontakta Arvid Vikman på arvid.vikman@akademssr.se.

 

Läs även

Chefen och pensionen

Tycker du att pensionssystemet verkar krångligt? Lugn. Chefspodden rätar ut dina frågetecken och ger tips på vad man behöver kolla upp och tänka på.

Läs mer

Är du lönesättande chef inom Vårdföretagarnas avtalsområden?

Välkommen till ett partsgemensamt löneseminarium om 2019 års löneprocess! 

Läs mer

Svensk chefsförening - Chefsfrukost om dina förutsättningar som chef

Välkommen till en frukost där vi presenterar resultaten från vår undersökning om chefers förutsättningar och pratar om hur dina förutsättningar borde vara. Vi pratar bland annat om dina avtalade rättigheter, antal medarbetare, mandat och möjligheter att koppla ifrån under ledighet och hur samverkan med det lokala facket fungerar. Vi har förstås också svar på hur löneläget ser ut.

Läs mer

Kostnadsfri utveckling för en friskare organisation

Har ni många stressade medarbetare i er verksamhet? Stor omsättning på chefer? Eller dålig kommunikation i arbetsgruppen? Nu kan ni vända er till Suntarbetslivs resursteam – en grupp erfarna experter. De ger stöd i att utveckla verksamheten.

Läs mer