Chefsfredag i Göteborg

Annika R Malmberg, känd från ”Lilla Gumman” succén, föreläser om ”Ta skit! Och gör det till guld - bli bättre på att ge och ta kritik”

En föreläsning om mänskligt beteende och försvarsmekanismer. Här får du veta vad man ska tänka på både när man ger och får kritik, du får praktiska checklistor och tips. Men framförallt får du många skratt. Efter den här föreläsningen kommer det vara mycket enklare att tala med varandra och få andra att lyssna!

Innehåll:

  • Trovärdighet – hur kommer det sig att vi lyssnar på vissa och inte på andra! Vad bör du tänka på om du vill vara en person som andra ska lyssna på och ta intryck av.
  • Vad händer när vi ger varandra feed-back? Kort beskriva grunden för mänskligt beteende. Vad som skapar motivation/fokusering/glädje och vad som sker när vi får negativ kritik, försvarsmekanismer.
  • Hur ge kritik? Modell för att ge feed-back. Tips att tänka på.
  • Stiltyper, hur vår stiltyp påverkar vårt sätt att både ge och ta kritik.

Föreläsare är Annika Malmberg, framgångsexpert, föreläsare, utbildare och författare.

Tid: Fredag 24 maj kl 14.00–16.30.

Plats: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Södra Hamngatan 59-65, Göteborg.

Anmälan görs senast den 15 maj till lotta.forsstrom@akademssr.se

Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. Har du en kollega som inte är medlem i Svensk Chefsförening? Hon eller han är också välkommen till en kostnad av 200 kr. Uppge namn och fakturaadress i anmälan.

Varmt välkomna!

Svensk Chefsförening www.svenskchefsforening.se

Insight Consulting www.insightcon.se