Chefsfredag i Stockholm den 16 Maj

Välkommen till en ny efterfrågad chefsfredag med Svensk Chefsförening och Insight Consulting!

Vi bjuder in till ett spännande fredagsmingel med nätverkande och seminarium och därefter lite god dryck och tilltugg.

Chefsutveckling genom mentorskap

Den 16 maj mellan 14.00 – 16.30, har vi glädjen att presentera Charlotta Wikström som berättar om chefsutveckling genom mentorskap

Charlotta Wikström har i sin bok Vinnande Mentorskap beskrivit konkret hur man arbetar med mentorprogram, men också tagit in utvecklingsmoduler och perspektiv just för chefer. Hon kommer att prata om den allt mer använda metoden mentorskap, kraften och möjligheterna i en sådan ömsesidig dialog och med fokus på chefers utveckling.

Charlotta beskriver på ett pedagogiskt och enkelt sätt hur man kan planera, genomföra och på ett strukturerat sätt följa upp ett program för vinnande mentorskap. Du får även konkreta förslag på ämnen att diskutera i relationen mellan adept och mentor.

Charlotta Wikström är civilekonom och har mångårig erfarenhet av ledning och organisationsutveckling med förflutet bland annat inom SAS och Stockholmsbörsen. Hon är verksam som konsult och har styrelseuppdrag.

Tid: Fredag 16 maj kl 14.00 – 16.30

Plats: Waterfrontbuildning, Klarabergsviadukten 63

Anmälan görs senast den 9 maj till viktor.marklund@akademssr.se Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande.

Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. Har du en kollega som inte är medlem i Svensk Chefsförening? Hon eller han är också välkommen till en kostnad av 200 kr. Uppge namn och fakturaadress i anmälan.

Varmt välkomna!

Svensk Chefsförening www.svenskchefsforening.se

Insight Consulting www.insightcon.se