Chefsfredag i Sundsvall

Vi bjuder in till ett spännande fredagsmingel med nätverkande och seminarium och därefter lite god dryck och tilltugg.

Systerskapets x-faktor - vem står i vägen för vem?

Camilla Wagner berättar om sin erfarenheter från näringslivet och ger bland annat tips på hur man kan komma förbi klassiska fällor när man blir chef över sina tidigare kollegor.

Camilla Wagner är journalist och debattör. Hon har i många år bevakat näringslivet ur ett jämställdhetsperspektiv för Veckans Affärer. I den rollen har hon intervjuat ett tusental kvinnor om deras upplevelser. 2008 gav hon ut boken 19 röster om kvinnor och makt. För sitt arbete har hon erhållit flera utmärkelser, bland annat Fredrika Bremer-förbundets pris Årets Fredrika 2009 och 1,6 miljonerklubbens journaliststipendium 2011.

Även internationellt har Camilla Wagner uppmärksammats. Hon har flera gånger representerat Sverige vid internationella konferenser så som Women’s Forum i Deauville och EU-kommissionens konferenser. 2009 uppmärksammades hennes undersökning Sveriges Bästa Arbetsplatser av EU-kommissionen som ett utmärkt sätt att nå förändring utan lagstiftning.

2011 ledde hon samtalet mellan Fredrik Reinfeldt och Storbritanniens premiärminister David Cameron vid toppmötet Northern Future Forum, i frågan om kvinnors makt och ägande.

Idag föreläser hon, debatterar och agerar bollplank för företagsledningar i jämställdhetsfrågor. Läs mer på bloggen www.camillawagner.se

Tid: Fredag 12 april 2013 kl 14.00–16.30.

Föreläsningen är mellan 14.00 – ca 15.00. Därefter bjuder vi på nätverk, dryck och tilltugg.

Plats: First Hotel Strand, Strandgatan 10, Sundsvall

Anmälan: görs senast den 5 april 2013 till: asa.bjerkesjo@akademssr.se

Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor.

Ta gärna med dig en kollega, medlem eller inte i Svensk Chefsförening! För icke medlemmar fakturerar vi en kostnad av 200 kr. Uppge namn och fakturaadress i anmälan.

Varmt välkomna!

Svensk Chefsförening och Insight Consulting

www.svenskchefsforening.se