Chefsfredag med Svensk Chefsförening, Insight Consulting och Outstanding leadership

Vi bjuder in till ett spännande fredagsmingel med nätverkande och seminarium och därefter lite god dryck och tilltugg.

Modernt ledarskap

Kom och ta del av en ny och spännande bild av dagens ledarskap;

  • Ideal & verklighet
  • Strategier och vardagspolitik
  • Positivitet – är det positivt?
  • Makt, moral, bildning
  • Metoder framåt

Bortom alla hurtiga recept ”Sju enkla steg mot framgång ” , finns verkligheten. Hur kan vi förhålla oss till den; Vilka nya redskap och metoder finns det för att arbeta bra och komma framåt tillsammans i organisationer? Följ med på en vindlande resa genom komplexitet, filosofi och ekonomi kontra sociologi!

Åsa Lundquist Coey och Jan Holmgaard visar på vägar framåt. De har båda mångåriga erfarenheter från arbete med chefer, ledningsgrupper och organisationer som organisations- och ledarskapskonsulter. Åsa L C är doktorand inom komplexitet & management och Jan H är doktor i filosofi och litteraturhistoria.

”En briljant och seriös duo, roligt och allvarligt – fick mig både en och två tankeställare- och nya metoder att ta in i mitt chefskap!” (Tidigare seminariedeltagare)

Tid: Fredag 15 november kl. 14.00–16.30

Plats: Hotel Eggers, Drottningtorget, Göteborg

Anmälan görs senast den 1 november till gunilla.johansson@akademssr.se Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. Har du en kollega som inte är medlem i Svensk Chefsförening? Hon eller han är också välkommen till en kostnad av 200 kr. Uppge namn och fakturaadress i anmälan.

Varmt välkomna!

Svensk Chefsförening www.svenskchefsforening.se

Outstanding leadership www.outstandingleadership.se

Insight Consulting www.insightcon.se