Chefsmingel: Styrelsearbete - varför då?

Välkommen till chefsmingel med Svensk Chefsförening och Senior and Young. Vi bjuder på en spännande och intressant föreläsning och därefter lite god dryck och tilltugg.

Är du nyfiken på styrelsearbete? Hur tillsätts en styrelse och hur gör man för att få styrelseuppdrag? Vill du förstå makt och påverkan i samhället? Kan kvinnor sitta i en styrelse och vilka styrelser kan vara aktuella för just dig?

Välkommen till ett inspirerande seminarium med Margareta Neld om styrelsearbete och dina möjligheter att få ett styrelseuppdrag!

Margareta Neld har 18 års styrelseerfarenhet som delägare och vd. Hon har startat upp och drivit svenska och internationella företag inom ledar- och organisationsutveckling. Under de senaste 6 åren har Margareta inom ramen för det egna företaget Women In Progress genomfört styrelseutbildning för kvinnor. Hon är också ägare och vd för Neld International Consulting AB och arbetar idag som managementkonsult med inriktning på mångfald. Margaretas rika erfarenhet med att arbeta med att utbilda kvinnor gav inspiration till Näringsdepartementets satsning Styrelsekraft under 2009.

Tid Fredag 30 mars 14.00–16.30

Plats Hotel Riverton,Göteborg

Anmälan görs senast den 6 mars till gunilla.johansson@akademssr.se Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. Har du en kollega som inte är medlem i Svensk Chefsförening? Hon eller han är också välkommen till en kostnad av 200 kr. Uppge namn och fakturaadress i anmälan.

Välkomna!

Svensk Chefsförening och Senior and Young