Hen - Hon - Han: En unik arbetsmiljöutbildning delvis förlagd till Stockholm Pride

Svensk Chefsförening och Akademikerförbundet SSR kommer för åttonde året i rad att medverka vid Prideveckan i Stockholm. Du som är chefsmedlem erbjuds en unik chans till kompetensutveckling och utbildning i arbetsmiljöfrågor!

Svensk chefsförening i samarbete med Akademikerförbundet SSR bjuder in chefsmedlemmar, fackligt förtroendevalda och studentinformatörer till tre intensiva utbildningsdagar i Stockholm 31 juli – 2 augusti.

Syftet är att ge dig som chefsmedlem möjlighet att förbättra dina kunskaper om diskrimineringsfrågor i allmänhet och hbt-frågor i synnerhet. Men även visa hur fackliga organisationer och arbetsgivare kan samarbeta för att bidra till en inkluderande arbetsmiljö för alla, oavsett sexuell läggning och könsidentitet. Utbildningen fokuserar även på bemötande-frågor. Utöver internutbildningar på kansliet i centrala Stockholm är utbildningsdagarna delvis förlagda till Stockhom Pride – både på Pride House och i Pride Park.

Du är varmt välkommen att anmäla intresse till tre dagar fyllda med ny kunskap, erfarenhet och mycket glädje. För eventuella frågor kontakta kursansvarig och ombudsman Daniel Hjalmarsson, daniel.hjalmarsson@akademsser.se eller 08-617 44 82.

Datum: Vi startar med drop-in kaffe från kl. 09.00 på onsdag den 31 juli på Akademikerförbundet SSRs kansli. Programmet startar kl. 09.30 och vi avslutar programmet kl. 17.00 på fredag den 2 augusti.

Se bifogat program för fler detaljer.

Det kan finnas möjlighet att stanna till på lördag den 3 augusti för att delta i paraden kl. 12.00-17.00 men detta ingår ej i programmet. Däremot står vi då för ev. hotellkostnad natten mellan fredag och lördag.

Plats: Vi startar varje förmiddag på förbundets kansli på Mariedalsvägen 4, Stadshagen. From lunch är vi på Pride House på Stadsteatern vid Sergels torg och deltar på seminarier, föreläsningar och workshops.

Utbildningen medför också en del kvällsaktiviteter. Programmet för Pride House är ännu inte fastställt men läggs senare ut på: http://www.stockholmpride.org

Annat praktiskt: Utbildningen är kostnadsfri, och Svensk Chefsförening står även för eventuella boende och resor i enlighet med programmet.

Frågor:

Kontakta Daniel Hjalmarsson, 08-617 44 82 ellerdaniel.hjalmarsson@akademssr.se

Ansökan: På bifogad ansökningsblankett senast 1 juni. Ansökan till daniel.hjalmarsson@akademssr.se eller via post till

Daniel Hjalmarsson

Akademikerförbundet SSR

Box 12800

112 29 Stockholm

Bekräftelse: Bekräftelse på ansökningar lämnas via mail före midsommar. Även de sökanden som inte beviljats kommer att kontaktas. Övrig praktisk information kommer med bekräftelsen.