Inbjudan till utbildning i Luleå på temat Modernt ledarskap

Åsa Lundquist Coey, doktorand i Management & Complexity vid University of Hertfordshire, VD för Outstanding Leadership AB samt organisationskonsult och chefs- och ledarutvecklare är en av Svensk Chefsförenings samarbetspartners. Vi är nu väldigt glada att kunna erbjuda våra medlemmar en heldagsutbildning med henne på temat, Modernt ledarskap- att leda, chefa och coacha mot arbetsglädje.

Ny forskning visar att vi kan slänga de flesta hurtiga, recept såsom ”Sju enkla steg mot framgång på jobbet”. Verkligheten är komplex och det bästa ledarskapet visar sig ha en förmåga och en hög smidighet i att byta mellan olika funktionerna leda-chefa-coacha-medmänniska.

Arbete tar tid men mest av allt olika mängder kraft och energi. I en tuff vardag med krav på höga prestationer behövs vanor, rutiner och ritualer som återbygger energi, kraft och glädje.

De metoder som behöver utvecklas mer av i framtiden ser annorlunda ut än dagens – vad är det som verkligen gör en skillnad för resultaten i organisationen? Kom och ge dig själv en inspirerande dag som ger en överblick av de goda vanor, rutiner och ritualer som håller en arbetsplats frisk och sund och säkrar höga prestationer.

Ur innehållet

- Skillnaden mellan det ideala och verkligheten

- Vad ger verklig arbetsglädje?

- Förmågan till hög smidighet

- Öppna och slutna arbetsklimat

- Försvarsmekanismer och konflikter – hur kan vi arbeta med dem?

Tid: 17 oktober 2013 kl. 9.00 – 16.30

Plats: Luleå, Quality Hotel, Storgatan 17

Pris: 1 500 för medlemmar, 2 200 för icke medlemmar. Lunch ingår i priset.

Anmälan görs senast 7 oktober till gunilla.johansson@akademssr.se

Varmt välkomna!

Svensk Chefsförening

www.svenskchefsforening.se