Svensk Chefsförening och regionföreningen Gotland inbjuder till ett chefsseminarium under Almedalsveckan

Åsa Lundquist Coey, Doktorand i Management & Complexity vid University of Hertfordshire, VD för Outstanding Leadership AB samt organisationskonsult och chefs- och ledarutvecklare, föreläser om

Modernt ledarskap - att leda, chefa och coacha mot arbetsglädje

Ny forskning visar att vi kan slänga de flesta hurtiga, recept som ”Sju enkla steg mot framgång på jobbet” etc. Verkligheten är betydligt mer komplex än så. Den nya forskningen visar att det bästa ledarskapet innefattar en förmåga och en hög smidighet att byta mellan de olika funktionerna leda-chefa-coacha-medmänniska.

De metoder som behöver utvecklas mer i framtiden ser annorlunda ut än dagens. Här får du veta vad som verkligen gör en skillnad för resultaten i organisationen.

Ur innehållet

- Vad ger verklig arbetsglädje?

- Öppna och slutna arbetsklimat

- Försvarsmekanismer och konflikter – hur kan vi arbeta med dem?

Åsa Lundquist Coey arbetar dagligen med att processleda & träna ledningsgrupper, chefer & medarbetare samt föreläser på IFL/Handelshögskolans Advanced Management Programmes. Hon är också en välberest författare till fyra böcker och skriver just nu sin femte bok ”Underbara Chef!”

Tid: Tisdag 2 juli 2013 kl 9.00 – 12.00

Plats: Lokal Dagö, Rådhuset, Visby

Anmälan görs senast den 28 juni till gunilla.johansson@akademssr.se Ange namn på deltagare och e-postadress. Har du en kollega som inte är medlem i Svensk Chefsförening? Hon eller han är också välkommen!