Välkommen till Chefsfredag!

Välkommen till en ny efterfrågad chefsfredag med Svensk Chefsförening och Insight Consulting!

Vi inleder hösten med ett nytt chefsmingel och föreläsning. Varmt välkommen för inspiration och möte med andra chefer. Du får gärna ta med en gäst (se nedan).

Vi bjuder på lite god dryck och tilltugg efter föreläsningen.

Jan Blomström Ledarskap för medskapande arbetsplatser.

På ett mycket slagfärdigt sätt beskriver Jan en formel för modernt ledarskap som känns både enkel och kraftfull för den nya tidens arbetsmarknad där jobbets funktion gått från födkrok till en personlighetsskapande drivbänk. Ett prestigelöst ledarskap där hög ambition på verksamhetens vägnar, kreativa organisatoriska strukturer och ett medskapande medarbetarskap utgör grunderna för en hållbar verksamhet och fungerande arbetssituation för dig som chef.

Ni ges nycklarna till hur ni som ledare tillsammans med era medarbetare tar ansvar och skapar er moderna och medskapande arbetsplats. Ett ställe man växer sig stark både som yrkesperson och som individ, där var och ens kunskap och värde ökar och där verksamheten stärks.

Om Jan Blomström Han är legitimerad psykolog, organisationspsykolog och klinisk psykolog med fördjupning i neuropsykologi. Jan gillar att jobba med förändringsprocesser. Han är idag affärspsykolog, föreläsare och författare. är både befriande och provocerande, när han inspirerar till förändring på jobbet. Som affärspsykolog agerar Jan även som partner vid strategiska förändringar i såväl privata som offentliga verksamheter. Dessutom är han författare till flertalet böcker, bl.a. Talangaccelererande ledarskap och Talangfabriken, en inspirationsbok om den moderna arbetsplatsen. Mer info: www.janblomstrom.se

Tid: Fredag 5 September, Kl: 14:00 – 16:30

Plats: Elite Stora Hotellet. Drottninggatan 1, 701 45 Örebro

Anmälan görs senast den 28 augusti till viktor.marklund@akademssr.se Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. Har du en kollega som inte är medlem i Svensk Chefsförening? Hon eller han är också välkommen till en kostnad av 200 kr. Uppge namn och fakturaadress i anmälan.

Varmt välkomna!

Svensk Chefsförening www.svenskchefsforening.se

Insight Consulting www.insightcon.se