Välkommen till chefsmingel med Svensk Chefsförening och Senior and Young!

Vi bjuder på en spännande och intressant föreläsning och därefter lite god dryck och tilltugg.

Arbetslycka !

Ett vetenskapligt anslag; vilka rutiner och vanor bör främjas på jobbet för optimala prestationer?

En inspirerande dragning av Åsa Lundquist Coey som ger en överblick av de goda vanor, rutiner och ritualer som håller en arbetsplats frisk och sund och säkrar höga prestationer. Vad främjar egentligen en god vardag? Vilka faktorer?

Arbete tar tid men mest av allt olika mängder kraft och energi. I en tuff vardag med krav på höga prestationer behövs vanor, rutiner och ritualer som återbygger energi, kraft och glädje.

Ur innehållet:

- Vetenskaplig ”arbetslycka” – inte som vi tror!

- Viktigaste faktorerna för energi och kraft i vardagen

- Öppna respektive slutna arbetsklimat

- Försvarsmekanismer och konfliktreglering

Åsa Lundquist Coey är VD för Centre for Outstanding Leadership AB samt organisationskonsult och chefs- och ledarutvecklare. Hon är jurist, pedagog, coach och har en Master of Science (M.Sc) i Leadership & Organisation. Hon processleder & tränar ledningsgrupper, ledare, chefer & medarbetare samt föreläser på IFL/Handelshögskolans Advanced Management Programmes.

Hon är också en välkvalificerad och välberest författare till fyra böcker, och håller just nu på att skriva sin femte bok ”Underbara Chef!”

Fredag 23 november 14.00–16.30 på First hotel i Örebro.

Anmälan görs senast den 16 nov till asa.bjerkesjo@akademssr.se

Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor.

Har du en kollega som inte är medlem i Svensk Chefsförening? Hon eller han är också välkommen till en kostnad av 200 kr. Uppge namn och fakturaadress i anmälan.

Välkomna!

Svensk Chefsförening och Senior and Young

www.svenskchefsforening.se, www.seniorandyoung.se