Välkommen till en ny efterfrågad chefsfredag med Svensk Chefsförening och Insight Consulting!

Vi bjuder in till ett spännande fredagsmingel med nätverkande och seminarium och därefter lite god dryck och tilltugg.

Simon Elvnäs föreläser om

Vad gör du när du chefar? - Om skillnader mellan vad man tror att man gör och faktiskt gör

Hur ser det arbetsledande beteendet ut hos oss chefer? Vad gör vi egentligen när vi chefar? Vad är ett arbetsledande beteende och hur påverkar det medarbetarna i att vilja utföra sina arbetsuppgifter och göra det effektivt? Välkommen till ett seminarium om chefers och arbetsledares beteenden och skillnaden mellan vad de tror att de gör, vad de i själva verket gör och vad som får dem att göra det de ska. Vi utlovar ett intressant seminarium med praktiska verktyg för förändring och mycket igenkänning från arbetsvardagen!

Simon Elvnäs är beteendeanalytiker och industridoktorand på avdelningen för Ergonomi vid Kungliga Tekniska Högskolan. Simon driver ett spännande forskningsprojekt på KTH, där man kartlägger det arbetsledande beteendet hos över 100 chefer inom alla sektorer i Sverige.

Tid: Fredag 11 oktober kl 14.00–16.30

Plats: Elite Hotel, Luleå

Anmälan görs senast den 27 september till viktor.marklund@akademssr.se Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. Har du en kollega som inte är medlem i Svensk Chefsförening? Hon eller han är också välkommen till en kostnad av 200 kr. Uppge namn och fakturaadress i anmälan.

Varmt välkomna!

Svensk Chefsförening www.svenskchefsforening.se

Insight Consulting www.insightcon.se