Välkommen till ett nytt efterfrågat chefssmingel med Svensk Chefsförening och Senior and Young!

Camilla Wagner är journalist och debattör. Hon har i många år bevakat näringslivet ur ett jämställdhetsperspektiv för Veckans Affärer. I den rollen har hon intervjuat ett tusental kvinnor om deras upplevelser. 2008 gav hon ut boken 19 röster om kvinnor och makt. För sitt arbete har hon erhållit flera utmärkelser, bland annat Fredrika Bremer-förbundets pris Årets Fredrika 2009 och 1,6 miljonerklubbens journaliststipendium 2011.

Även internationellt har Camilla Wagner uppmärksammats. Hon har flera gånger representerat Sverige vid internationella konferenser så som Women’s Forum i Deauville och EU-kommissionens konferenser. 2009 uppmärksammades hennes undersökning Sveriges Bästa Arbetsplatser av EU-kommissionen som ett utmärkt sätt att nå förändring utan lagstiftning.

2011 ledde hon samtalet mellan Fredrik Reinfeldt och Storbritanniens premiärminister David Cameron vid toppmötet Northern Future Forum, i frågan om kvinnors makt och ägande.

Idag föreläser hon, debatterar och agerar bollplank för företagsledningar i jämställdhetsfrågor. Läs mer på bloggen

Tid: Fredag 18 januari 2013 kl 14.00–16.30.

Föreläsningen är mellan 14.00 – ca 15.00. Därefter bjuder vi på nätverk, dryck och tilltugg.

Plats: First Hotel Plaza, Karlsgatan 9, Västerås.

Anmälan görs senast den 14 januari till lotta.forsstrom@akademssr.se

Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor.

Har du en kollega som inte är medlem i Svensk Chefsförening? Hon eller han är också välkommen till en kostnad av 200 kr. Uppge namn och fakturaadress i anmälan.

Varmt välkomna!

Svensk Chefsförening och Senior and Young