Välkommen till ett unikt event för chefer och ledare om mindfulness i arbetslivet den 31 maj

Istället för ordinarie Chefsmingel i Stockholm samarrangerar Svensk Chefsförening torsdagen den 31 maj i Stockholm ett evenemang om mindfulness i arbetslivet.

Arrangemanget, som består av ett seminarium och en workshop, syftar till att ge dig som chef och ledare ny kunskap och nya insikter om det högaktuella forskningsfältet mindfulness.

Att hjärnan kan förändras biologiskt med hjälp av mental träning är numera vetenskapligt belagt. Att mindfulnessträning kan användas i en organisatorisk kontext prövar många föreställningar om hur företag och organisationer kan ledas och om hur produktivitet samt välmående bland chefer och medarbetare kan uppnås. Idag använder företag såsom Google och Apple samt olika enheter inom offentlig förvaltning mindfulness som en del av verksamhetsutvecklingen.

Under seminariet och workshopen kommer två av världens främsta auktoriteter inom tillämpad mindfulness att dela med sig av sina erfarenheter. Ämnet kommer ytterligare att belysas med hjälp av representanter från näringslivet och forskningsvärlden under seminariedelen.

Som medlem i Svensk Chefsförening har du följande förmånliga priser. Var noga med att ange rabattkoderna nedan när du anmäler dig. Anmälan görs under på portalen www.m-i-b.se under fliken ”Anmälan” och koden anges i fältet ”Discount code”.

Alla priser exklusive moms.

Seminarium (kl 13.30 – 17.00): 395 kr (ordinarie 695 kr) – rabattkod: scf1
Workshop (kl 9.30 – 12.00): 1895 kr (ordinarie 2295 kr) – rabattkod: scf2
Heldag (Seminarium + workshop): 2195 kr (ordinarie 2595 kr) – rabatkod: scf3

För mer information se bifogad folder och besök portalen för Mindfulness in Business;
www.m-i-b.se där du också kan anmäla dig.

Väl mött i Stockholm den 31 maj

Vänliga hälsningar

Dolores Kandelin Mogard
Kanslichef, Svensk Chefsförening