Välkommen till Svensk Chefsförenings frukostseminarium

Välkommen till Svensk Chefsförenings frukostseminarium:

”Ledarcoaching – skillnad från ’’vanlig’’ coaching och vad är resultatet av en coachingprocess?”

Morgonen kommer att på ett inspirerande och konkret sätt ta er med på resan om de nya dimensionerna inom ledarcoaching. Vilka är de konkreta framgångsfaktorerna för att nå resultat på kort och lång sikt? Är det kostnadseffektivt och kan man mäta resultatet? Processens koppling till organisationens mål och assessmentverktygens effektiva bidrag är några viktiga delar som kommer att belysas.

Varmt välkommen önskar vi dig, med dina erfarenheter, stora eller små, till en resa mot nästa steg i coachingens värld.

“But how do we measure success? Coaching, focusing on individual performance largely takes it on faith that enhancing the leaders capabilities will eventually yield palpable (business) results.” (Dr. Stephen L. Cohen).

Tid: Torsdagen den 31 januari kl 8.15-9.30. Frukost serveras från 8.00

Plats: Klarabergsgatan 29 (mitt emot Åhléns City), plan 5

Anmälan: Anmälan senast den 21 januari till asa.bjerkesjo@akademssr.se

Talare: Magnus Gustafson är beteendevetare och seniorkonsult hos Right Management (www.rightmanagement.se) sedan sju år. Han arbetar som coach med ansvar för Right Managements koncept kring Ledarcoaching i Sverige. Hans tidigare erfarenheter, bland annat som personlig tränare och inom Transaktionsanalys och Motiverande samtal, har hjälpt honom skapa en unik och uppskattad stil bland de deltagare han möter, både som coach och seminarieledare.