Undantag i bokningsreglerna pga Covid-19

Vi har gjort följande undantag i bokningsbestämmelserna med anledning av de avrådanden från resor som UD och Folkhälsomyndigheten gjort.

Bokningar i Cagnes-sur-Mer, Frankrike och Fuengirola, Spanien

UD har avrått från samtliga icke nödvändiga resor till utlandet under perioden till och med 15 juni. Idag 2020-05-13, kom beslut om förlängd avrådan att gälla till 15 juli.

Den 17 juni kom UD med lättnader av reseavrådan, UD kommer därför att från och med den 30 juni att häva avrådan för icke nödvändiga resor till bland annat Spanien och Frankrike. Läs gärna mer https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2020/06/ud-avradan/

Du som har en bokning i Fuengirola eller Cagnes-sur-Mer under den period som avrådan gäller, får hela kostnaden återbetald vid avbokning. Undantagen i bokningsreglerna gäller dig som har en bokning och kan inte nyttjas retroaktivt.

Övriga perioder gäller våra ordinarie avbokningsregler. De innebär i korthet att vid avbokning mindre än en månad innan bokad period krävs läkarintyg för att återfå slutbetalningen. Bokningsavgiften återbetalas inte.

Då vi i dagsläget inte vet hur det ser ut efter den 15 juli kan vi inte svara på om avsteg från ordinarie avbokningsregler kommer göras även då. Däremot erbjuder vi redan nu fri ombokning om du vill byta till en ledig period senare under året. På bokningssidorna ser du vad som finns ledigt att byta till.

Bokningar i Klövsjö, Jämtland

För dig som har en bokning i Klövsjö gäller våra ordinarie avbokningsregler. De innebär i korthet att vid avbokning mindre än en månad innan bokad period krävs läkarintyg för att återfå slutbetalningen. Bokningsavgiften återbetalas inte

Vi kan också erbjuda fri ombokning om du vill byta till en ledig period senare under året. På bokningssidan kan du se vad som finns ledigt.

Frågor?

Maila fritidshus@akademssr.se så svarar vi så fort vi kan. Du kan också ringa oss på 08-617 44 00, knappval 7.