Akademikern

Välkommen till vår nya webbplats

Vår nya webbplats är byggd med ett enda fokus. Att vara en plats för dialog och samarbete. En plats för diskussioner kring våra yrkesfrågor och vårt förbunds verksamhet och inriktning.

Det första du behöver göra för att delta i forumet och få tillgång till allt material som publiceras på medlemswebben är att logga in med dina vanliga inloggningsuppgifter.

Ett enda flöde. Med det som är viktigt för dig.

När du väl är inloggad presenteras nyheter, debattartiklar, inbjudningar och inlägg i förstasidans flöde. Med hjälp av bevakningsverktyget till höger ställer du enkelt in vilka ämnesområden du vill se. Vill du koncentrera dig på ett ämne eller ett område klickar du bara på det du vill läsa mer om.

Alla kan skriva i flödet

Alla våra medlemmar kan själva skriva i vårt flöde. Här finns plats för debattartiklar, frågor om medlemskap, diskussioner kring yrkesfrågor och exempel på intressanta projekt. Här hittar du också nyheter från Akademikern och förbundet, texter från våra sakkunniga, förbundsordföranden Heike Erkers och material som tidigare publicerats på Akademikerbloggen.

Läs mer om hur du som medlem gör för att ställa in ditt flöde och för att skapa innehåll på sajten (du måste vara inloggad för att se denna sida). 

Läs reglerna för vår medlemswebb.

Om du undrar något eller har åsikter om webbplatsen är du välkommen att mejla oss.