Omregistrering till chefsmedlem

Har du börjat jobba som chef? Omregistrera dig till chefsmedlem nu. Som chef är du medlem i både Akademikerförbundet SSR och Svensk Chefsförening. Det kostar 260 kr/mån om du arbetar över 50%. 

  • Inkomstförsäkringen kompletterar a-kassan om du blir arbetslös. Den ger 80 % av din lön i ungefär sju månader. Vår inkomstförsäkring gäller även om du säger upp dig själv. Kom ihåg att du måste vara med i a-kassan också för att få ersättning.
  • Du får personlig rådgivning och stöd i frågor som rör chefskapet från våra chefsförhandlare på Chef Direkt. Du får också tillgång till Sveriges bästa lönestatistik för akademiker – Saco Lönesök. 
  • Du får omställnings-, utvecklings,- och karriärstöd 
  • Kompetensutveckling och chefsnätverk - vi bjuder in till seminarier, utbildningar och andra aktiviteter där du träffar chefskollegor och tar del av den senaste forskningen inom ledarskapsfrågor

Läs mer om allt som ingår här.

Personuppgifter
Om ditt arbete
Vi rekommenderar starkt att du också blir medlem i Akademikernas a-kassa AEA om du inte redan är det. Medlemskap i a-kassan är nämligen en förutsättning för att få ersättning från vår inkomstförsäkring.
Vi kommer behandla dina personuppgifter om du fyller i detta formulär. Läs mer om hur vi gör det här.