Akademikerförbundet SSR finns på Bazaren!

Den 9 – 10 februari 2017 går den 15:e upplagan av Bazaren på Kulturhuset i Stockholm av stapeln och Akademikerförbundet SSR är med som utställare.

Stockholm har en stor mångfald med invånare från många olika länder och andra delar av Sverige.  Inflyttningen till Stockholm består till stor del av ungdomar, många med internationell kompetens, som därför är viktiga för stadens framtida kompetensförsörjning och utveckling. Bazaren ger möjlighet för utrikesfödda och ungdomar, som ofta saknar kontaktnät på arbetsmarknaden, att hitta praktik, utbildning eller kontakter som kan leda till anställning genom personliga möten. Bazaren har 70 – 80 utställare, varav många arbetsgivare, myndigheter och rådgivande aktörer. 

Det finns tre avdelningar på mässan. Rekrytering - där arbetssökande och arbetsgivare möts och Akademikerförbundet SSR informerar om arbetsmarknaden, rättigheter och skyldigheter i arbetslivet samt vilken funktion och vilket stöd vi som fackförbund kan ge. Utbildning - där du får information om vuxenutbildning, utländska betyg och studiefinansiering samt Starta Eget - där du får veta hur man gör för att starta och driva företag.

Tid och plats

Tid: Den 9 februari kl. 11:00 - 18:00 och den 10 februari kl. 11:00 - 16:00.   

Plats: Stockholm, Kulturhuset. Sergels Torg 3, 111 57 Stockholm. Fri entré. 

Läs mer om Bazaren här

Hoppas att vi ses där!

 

 

  • Datum och tid: 9 February 2017 kl. 11:00
  • Plats: Stockholm