Äntligen dags för Socionomdagarna!

Mingla med ledande experter och trevliga kollegor, lyssna på forskare och praktiker och välj bland hundratalet intressanta seminarier. Socionomdagarna är årets viktigaste mötesplats för kvalificerat socialt arbete.

På Socionomdagarna får du möjligheten att välja dina favoriter bland över 100 seminarier som kommer ge dig nya kunskaper och idéer att använda i ditt fortsatta arbete. Ta del av den senaste forskningen, träffa ledande experter inom mängder av områden, lyssna till praktiker och deras erfarenheter och framförallt – träffa kollegor från hela landet.

Förutom alla de spännande föreläsningarna som programmet har att erbjuda kommer även barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér till Socionomdagarna för att delta vid Socionomdagarnas öppnande. Hon kommer att hälsa välkommen tillsammans med Akademikerförbundet SSR:s förbundsordförande Heike Erkers och vikarierande socialborgarråd i Stockholm Ewa Larsson. Dessutom har du möjlighet att lyssna till Mona Sahlin under ett extrainsatt föreläsningspass om hennes nya roll som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.

Vi ser fram emot två fullspäckade dagar med inspiration och kunskap som räcker hela året.

Läs mer och anmäl dig på Socionomdagarnas webbplats.

Obs! Endast ett fåtal platser kvar!

  • Datum och tid: 14 April 2015 kl. 08:30
  • Plats: Stockholm