Är det tiden som är slut eller är det du? Ta del av metoden ”Jobba smart”

Inbjudan riktar sig till dig som är samhällsvetare eller ekonom

Välkommen till ett spännande och matnyttigt seminarium som bland annat belyser hur man kan jobba smart och hinna med det som är viktigt, inte bara bråttom. 

Akademikerförbundet SSR anordnar seminariet i samarbete med Caroline Palm och Liselotte Norén som tillsammans har tagit fram metoden #jobbasmart.
Du får också möjlighet att gå igenom din egen agenda, med egna frågeställningar och individuell respons. Det är endast plats för 22 deltagare.

Tid: Tisdag 16 oktober, 08.30 serveras kaffe och smörgås. 
Seminariet pågår 09.00 – 11.30
Plats: Hôtel Eggers, Drottningtorget 2-4, centralt i Göteborg

Anmäl dig senast tisdag 9 oktober
Till anmälan

Frågor besvaras av thomas.goldberg@akademssr.se

Varmt välkomna
Thomas Goldberg
Ombudsman

Läs mer om seminariet.
Här är en metod för hur man kan jobba smart och hinna med det som är viktigt, inte bara bråttom. Olika sätt att öka den personliga hållbarheten och ha roligare på jobbet. Att jobba smart helt enkelt! 

Praktiska övningar varvas med teori och historier om hur vi själva övar hela tiden. 

Vi har tillsammans tagit fram metoden #jobbasmart. En metod som hjälper dig att hitta ditt sätt att öka din egen hållbarhet i en allt snabbare värld. Tillsammans skapar vi konkreta verktyg som hjälper dig att leva dina värden – varje dag. 
Det handlar egentligen mer om hur du gör, än vad du gör tänker vi.
#JobbaSmart utgår från forskning om hjärnan och de verktyg som vi har jobbat med de senaste åren. Tillsammans med det som redan finns, pågår och är bra, lägger vi konkreta planer som är enkla att genomföra och utvärderar löpande för att hitta ditt sätt att jobba smartare. Det handlar mer om att ge och få kunskap, information och perspektiv som gör att du och din verksamhet, affär eller idé kan utvecklas. Av oss får du frågorna och tillsammans tar vi fram svaren.
Caroline Palm & Liselotte Norén
Läs mer på www.jobbasmrt.se

  • Datum och tid: 16 October 2018 kl. 08:30 - 11:30
  • Plats: Hôtel Eggers, Drottningtorget 2-4, Göteborg