Årsmöte Distriktsföreningen Skåne med föredrag av Expo

Morgan Finnsjö

Distriktsföreningen Skåne bjuder in till årsmöte. Alla medlemmar i Akademikerförbundet SSR som arbetar i Skåne eller medlemmar som är arbetslösa eller pensionärer och bor i Skåne hälsas varmt välkomna!

Tid: Torsdag 21/11 kl 17.30-20.00

Var: Scandic St Jörgen, Stora Nygatan 35, Malmö

Ta mig till anmälan

I samband med årsmötet arrangerar vi ett föredrag med Morgan Finnsiö, reasercher och utbildare på Expo, som kommer att prata om det nationalistiska hotet mot demokratin. Vi bjuder på enklare förtäring. Anmälan görs nedan på denna sida senast 13 november, glöm inte att ange eventuella kostpreferenser .

Är du intresserad av att vara med i styrelsen för Distriktsföreningen i Skåne eller vill du nominera någon? Kontakta valberedningen genom Emelie Johansson (johansson.emelie@gmail.com, 0706-966539). Vår strävan är att ha en styrelse som har bred representation. Vi välkomnar nomineringar av personer som kommer från olika arbetsgivare, med en spridning utifrån de olika professioner som vårt förbund organiserar och med en mångfald av egenskaper och perspektiv!

Finns det något du tycker att Distriktsföreningen borde göra under kommande år? Har du förslag på något som borde fungera annorlunda i förbundet? Ta tillfället i akt att göra din röst hörd – lämna gärna in motioner och förslag till distriktsföreningen på rf.skane@akademssr.se senast den 11 november.

Frågor gällande årsmötet och arbetet i Distriktsföreningen Skåne hänvisas till ordförande Hanna Ljungberg (hanna.ljungberg@malmo.se, 0708-482108).

  • Datum och tid: 21 november 2019 kl. 17:30 - 20:00
  • Plats: Scandic St Jörgen, Stora Nygatan 35, Malmö