Årsmöte för regionföreningen Norrbotten

Regionföreningen i Norrbotten inbjuder till årsmöte

Anmälan

Gör du senast den 22 mars till Monica Olausson regionombud.norrbotten@akademssr.se

Årsmötet inleds med mat så glöm ej att meddela ev. vegetarisk kost och matallergier. Förbundsstyrelseledamot Anne-Lie Bygdén  berättar om förbundets aktuella frågor därefter årsmöte.

Kom med och påverka

Den 4–6 maj 2018 är det kongress för Akademikerförbundet SSR. Vad vill du att Akademikerförbundet SSR ska verka för? Har du förslag på frågor som förbundet bör jobba med? Vill du få din röst hörd och kunna påverka i fackliga frågor på en annan nivå än lokalt på din arbetsplats?
Regionföreningen Norrbotten behöver alla krafter och engagemang som finns ute hos er medlemmar.

Vad gör vi då i regionföreningen?
Regionföreningen är förbundets idépolitiska forum. Här utser du som medlem de ledamöter som ska företräda er i regionen på kongressen i maj 2018 o alltså bestämma vilka fackpolitiska frågor Akademikerförbundet SSR ska arbeta med framöver. Som förtroendevald och engagerad ger du förbundets arbete med yrkesfrågorna, opinionsbildning, politisk påverkan och medlemskommunikation ett regionalt perspektiv. Du är med och anordnar seminarier, debatter, föreläsningar och andra aktiviteter i din egen regionförening. I regionföreningen kan även du som är arbetsgivarrepresentant (t ex chef eller HR-funktion) vara aktiv och även du som är egen företagare eller pensionär – här möts alla medlemmar, oavsett om vi jobbar kommunalt, statligt eller privat!

Om du själv eller någon du känner är intresserad av de frågor som regionföreningen arbetar med och vill vara med och påverka vårt förbunds beslut och färdriktning då kan Regionföreningen vara din plattform i det fackliga arbetet.

Du som inte önskar engagera dig som förtroendevald behövs också på årsmötet för att rösta fram den bästa styrelse ni medlemmar kan få som företrädare, så varmt välkommen att träffas och trivas tillsammans på årsmötet!
Läs mer : https://akademssr.se/kontakt/vara-regionforeningar
 

Hjärtligt välkomna!