ASTROV Tjechov – 2 till priset av 1

Teater Giljotin presenterar stolt höstens mest aktuella, brännande och febriga föreställning! Genom vårt samarbete går Akademikerförbundet SSR:s medlemmar två personer till priset av en under oktober månad!

Genom vårt samarbete med Teater Giljotin kan vi nu erbjuda alla medlemmar att gå och se föreställningen Astrov Tjechov till medlemspriset två för en. 

Karaktären Astrov från pjäsen Onkel Vanja får här fritt spelrum i en alldeles egen föreställning: "...syrsorna sjunger i natten. Det är varmt och klibbigt och flugorna tränger sig envist på. Astrov är på jobbet. Med händerna dränkta i alsolsprit gör han sig redo för ännu en operation. Han bär på en inre brinnande dröm. Mitt bland smuts, stank och rök känns drömmen avlägsen och mer angelägen än någonsin..."

Astrov jobbar som kirurg ute i ett krigsdrabbat område. Mitt bland bomber, död och kaos genomför han operationer timme efter timme tills hans gnista slutligen börjar avta.... Vi får följa hans inre process och tankar om mänskligheten. Vad gör vi mot varandra och oss själva? Och hur orkar man kämpa vidare för det man tror på?

Tjechov skrev Onkel Vanja och texterna till Astrov för över 110 år sedan. De skulle mycket väl kunna vara skrivna idag. Vi djupdyker i karaktären och utforskar Tjechovs texter med en intensiv och visuell skildring. Under ett febrigt och angeläget porträtt av Astrov får vi följa hans tankar om miljö, ansvar, plikt och moral, längtan efter kärlek och svårigheten i att följa sin dröm.

Erbjudande

Gå 2 för 1 
Ordinarie pris: 200 kronor
Studerande, arbetssökande och pensionär 150 kronor.

1) Klicka här för att komma till bokningssidan 
2) Välj föreställningsdatum, antal biljetter och prisklass
3) Klicka på reservera biljetter (först då finns möjlighet att ange rabattkod)
4) Ange rabattkod: tvåförenastrov
5) Klicka på använd rabatt.
6) Fyll i era uppgifter och genomför köp!