Att driva företag

Har du koll på ekonomin och juridiken kring ditt företag? Anders Andersson som driver tidningen och sajten Driva eget ger lönande råd för små företag.

Saco arrangerar seminariet Att driva företag i samarbete med medlemsförbunden Akademikerförbundet SSR, DIK, Fysioterapeuterna, Sveriges Arbetsterapeuter, Naturvetarna, SRAT, Sveriges Farmaceuter, Sveriges läkarförbund, Sveriges Psykologförbund, Sveriges Veterinärförbund.

Seminariet är öppet för dig som är företagare och för dig som funderar på att starta eget. Du kan bara anmäla dig om du är medlem i något av ovanstående Sacoförbund. Du måste ange vilket förbund du är medlem i när du anmäler dig.

Att driva företag - lönande råd för små företag

Föreläsare: Anders Andersson. Anders Andersson är journalist och en erfaren föredragshållare som är expert på privatekonomi och företagande. Han har grundat tidningen Driva Eget och sajten driva-eget.se där han ger råd kring allt som rör företagets ekonomi.

I sin föreläsning ger han lönsamma och handfasta råd både för dig som driver företag och för dig som funderar på att starta eget. Han pratar om hur du hanterar juridik och ekonomi för att ditt företag ska nå ökad lönsamhet och tillväxt. 

Seminariet omfattar:

  • Smidigaste sättet att starta och administrera ett litet företag.
  • Så väljer du bästa företagsformen och hittar effektivaste strategi.
  • Så hanterar din skatt smart och rätt.
  • Utveckla företaget mot bättre lönsamhet.
  • Så placerar du överskottet med bra avkastning och låg risk.

Program

15.00-15.30: Registrering och kaffe
15.30-16.30: Föreläsning
16.30-17.00: Paus och smörgås
17.00-18.00: Föreläsning

Anmälan

För att anmäla dig, fyll i vårt onlineformulär senast den 11 februari. På grund av begränsat deltagarantal är det viktigt att du meddelar återbud till inspiration@saco.se om du inte har möjlighet att komma. Om du uteblir från seminariet utan att ha avanmält dig kommer du att debiteras 500 kronor.

Frågor om anmälan besvaras av Annika Sandberg. Frågor om innehållet i seminariet besvaras av Anna Kopparberg.

  • Datum och tid: 25 February 2016 kl. 15:00
  • Plats: Göteborg City konferens, Östra Larmgatan 16, Göteborg