Att driva företag - Göteborg

Välkommen till ett inspirerande och matnyttigt seminarium om företagande i samarbete med medlemsförbunden.

Saco arrangerar inspirationsseminarium om företagande i samarbete med medlemsförbunden Akademikerförbundet SSR, DIK, Fysioterapeuterna, Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter (FSA), Jusek, Naturvetarna, SRAT, Sveriges Farmaceuter, Sveriges läkarförbund, Sveriges Psykologförbund, Sveriges Veterinärförbund.

Seminariet är öppet för dig som är företagare och för dig som funderar på att starta eget. Du kan bara anmäla dig om du är medlem i något av ovanstående Sacoförbund. Du måste ange vilket förbund du är medlem i när du anmäler dig. 

 

Våga leva och tro på din affärsidé och ditt varumärke – nå högre resultat i din affär!

Föreläsare: Niklas Eriksson

 

Älskar du det du gör & gör du det du älskar?

Frågan om man älskar det man gör och om man gör det man älskar är central i hur framgångsrik man kan bli som egenföretagare. Personligt varumärke, lojala kunder och en stark produkt är grunden i att lyckas. Det som binder det samman är passionen till det man gör, men framför allt om man vågar och hur starkt man tror och lever sitt varumärke och sin affärsidé.

Niklas kommer att inspirera och entusiasmera dig i en coachande och interaktiv workshop där du får arbeta aktivt med din egen affärsidé genom att utveckla och utbyta tankar och idéer. Du får enkla verktyg för att bygga, utmana och spetsa till din affärsidé. Samtidigt kommer han att belysa vikten av att våga pröva, tro och leva din affär för att nå bättre och högre resultat.

  • Hur vill jag och mitt företag uppfattas?
  • Vem är min kund som ska betala för min affärsidé?
  • Vilken är min kunds största utmaning?
  • Vad är det unika värdet av mina tjänster som löser min kunds problem?
  • Hur kan jag presentera min affärsidé på mindre än 2 minuter?

Niklas Eriksson har mer en 17 års erfarenhet av försäljning från framför allt läkemedelsindustrin i Sverige och USA.

Niklas har suttit i flera ledningsgrupper och har stor vana att driva projekt kring marknadsstrategier, affärsidéer och positionering av varumärken. Niklas är diplomerad affärscoach och arbetar idag som affärscoach, marknadskonsult och föreläsare inom Coaching i Näringslivet.

Läs mer och anmäl dig här

  • Datum och tid: 15 April 2015 kl. 15:00
  • Plats: Centralhuset konferens, Nils Ericsonplatsen 4, Göteborg