Att leda utveckling, inte styra människor

Välkommen till en ny efterfrågad chefsfredag med Svensk Chefsförening och Insight Consulting! Föreläsare för dagen är Ulrika Sedell.

Välkommen till chefsfredag med seminarium som börjar kl. 14 och därefter nätverkande mingel med god dryck och tilltugg. Föreläsaren Ulrika Sedell är ledarskapskonsult och en av författarna till boken Bortom glastaket. Hon arbetar med individuell handledning, föreläsningar och större förändringsprojekt med fokus på uppgiften och att nå resultat. Från ord till handling.

I boken Bortom glastaket intervjuas 26 kvinnor på toppositioner om sin karriär, sitt ledarskap och drivkrafter. Det visade sig finnas 7 gemensamma framgångsfaktorer i deras ledarskap som lett till resultat. Ja, de lyfter gemensamt fram glädjen i att påverka, driva förändring, inspirera och utveckla säger författaren Ulrika Sedell. Under föreläsningen varvar Ulrika forskning, anekdoter och verktyg för ditt ledarskap.

Tid och plats

Tid: Fredagen den 7 oktober kl. 14.00 – 16.30
Plats: Scandic Winn. Norra Strandgatan 9-11, Karlstad

Anmälan

Anmäl dig senast den 23 september via vårt onlineformulär. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. Som medlem i Svensk Chefsförening har du möjlighet att ta med en chefskollega. Fyll i bifogad gästvoucher och ta med till eventet.

Varmt välkommen!

Svensk Chefsförening                                                                                                                

Insight Consulting

  • Datum och tid: 7 October 2016 kl. 14:00
  • Plats: Karlstad