Att lita på och styra profession

Välkommen till chefsfredag med seminarium som börjar kl 14 och därefter nätverkande mingel med god dryck och tilltugg.

Föreläsaren Rolf Solli är professor i företagsekonomi, författare och välkänd forskare inom offentlig förvaltning och ledarskap, stående föreläsare bl a på Kvalitetsmässan och har studerat chefsroller i flera stora organisationer.

Temat för dagen är en spaning om vad som kommer efter granskningssamhället och New Public Management. De stora trender som påverkat ledning och styrning i både offentliga och privata verksamheter de senaste 40 åren har ifrågasatts, omformats och ersatts av nya trender. Vad är på gång nu? Kontrollen med IT-systemens möjligheter till långtgående mätande, ökade krav på transparens och kontroll, styrning och ledning i offentliga verksamheter enligt New Public Management som kritiseras. Dansk tillitslagstiftning ska ge ökat utrymme för professionen – är det något nytt? Den brittiska Audit Society som växte fram och sjönk ihop. Ett spännande och svårt ämne som Rolf tar sig an med mycket humor.

Anmäl dig här senast den 2 november!

Som medlem i Svensk Chefsförening har du möjlighet att ta med en gäst be om en gästvaucher vid anmälan. Ange namn på deltagare och e-postadress. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor.

Varmt välkomna! 

Svensk Chefsförening
Insight Consulting

  • Datum och tid: 13 November 2015 kl. 14:00
  • Plats: Radisson Blu Hotel, Östergatan 10 Malmö