Att mäta och utveckla framgång med emotionell intelligens

Idag är det viktigare än någonsin att alla i en organisation har hög social förmåga. Mångårig forskning visar tydligt att emotionell intelligens är viktigt för att skapa framgång, både privat och i yrkeslivet. Kom och lyssna om hur ni kan mäta och utveckla dessa förmågor i både urvals- och utvecklingsarbete.

Det är inte tjänsten eller produkten som avgör framgång utan de mänskliga förmågorna. Emotionell intelligens handlar om förmågan att förstå och uttrycka sig själv, att utveckla och upprätthålla sociala relationer, klara motgångar och utmaningar samt att kunna använda sina emotionella kunskaper för ett effektivt och meningsfullt liv. Det är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas i arbetet, både för individen och för organisationen. Individer som trivs, mår bra och verkar i en utvecklande organisation presterar helt enkelt bättre.

Caren Sjöström är legitimerad psykolog och arbetar som seniorkonsult på Kandidata. Hennes fokus ligger på personbedömningar, urvalstestning, utbildningar och certifieringar i arbetspsykologiska testverktyg, ledarskapsprogram samt individuell utveckling

Kom och lyssna på Caren Sjöström och lär dig mer om emotionell intelligens och vad det är som får allt fler företag och organisationer att använda sig av våra tjänster och verktyg i sina processer. Under seminariet kommer vi göra en del övningar så att du får ”känna på” olika kommunikationsstilar och ta del av framgångsrika EQ-profiler.

Tid och plats

Tid: Tisdagen den 8 mars, kl 08.30 serveras kaffe och smörgås.
Seminariet pågår 09.00 – 10.30.

Plats: Akademikerförbundet SSR:s kansli Mariedalsvägen 4, Kungsholmen.

Vägbeskrivning: Akademikerförbundet SSR:s kansli, i Stadshagen på Kungsholmen. Tunnelbanans blå linjer från T-Centralen till station Stadshagen. Uppgång Mariedalsvägen, framåt i tågets färdriktning. Väl ute på gatan ser man SSR - huset snett nedför backen. Vi är i konferenslokalen i gatuplanet, ingång fem meter nedanför huvudingången.

Anmälan

Anmälan: Senast tisdag 25 februari till Lotta Forsström. Varmt välkomna –och bjud gärna med en kollega som inte är medlem.

Thomas Goldberg
Ombudsman, ansvarig för förbundets arbete med personalvetarnas professionsfrågor
thomas.goldberg@akademssr.se

  • Datum och tid: 8 March 2016 kl. 08:30
  • Plats: Akademikerförbundet SSRs konferenscenter, Stockholm