Chef och medarbetare i ett nytt landskap

Välkommen till en ny efterfrågad chefsfredag med Svensk Chefsförening och Insight Consulting!

Vad krävs för det nya arbetslivet med ökad digitalisering och olika typer av arbetsplatser? Hur ser chefs- och medarbetarrollen ut i ett nytt landskap? Ska vi ha kontor? Hur ska de se ut? Vilka arbetstider mår vi bäst av? Vad behöver man göra för att få människor med sig in i en genomgripande förändring? 

Seminariet börjar klockan 14.00 och följs av ett nätverkande mingel med dryck och tilltugg. Föreläsaren Heléne Lidström är expert på förändringsprocesser, före detta marknadschef på Microsoft, samt författare till boken Det nya arbetslivet.

Heléne delar med sig av lärdomar, verktyg och resultat bl. a. från det uppmärksammade initiativet ”Det Nya Arbetslivet” på Microsoft, som innebar radikala förändringar i såväl arbetssätt som kontorsutformning. Du får också möjlighet att köpa Helénes bok.

Tid och plats

Tid: Fredag den 24 februari kl. 14:00 - 16:30. 

Plats: Göteborg, Scandic Europa. Nils Ericsonsgatan 21, 411 03 Göteborg.

Anmälan sker senast den 9 februari via denna onlinelänk. Fyll i eventuell chefskollega som gäst, samt ta med ifylld gästvoucher till mötet. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. 

Varmt välkommen!

Svensk Chefsförening & Insight Consulting

  • Datum och tid: 24 February 2017 kl. 14:00
  • Plats: Göteborg