Chefen och medarbetare i ett nytt landskap

Välkommen till Chefsfredag med seminarium som börjar kl. 14 och därefter nätverkande mingel med dryck och tilltugg. Föreläsaren Heléne Lidström är expert på förändringsprocesser, före detta marknadschef på Microsoft och författare till boken Det nya arbetslivet.

Vad krävs för det nya arbetslivet med ökad digitalisering och olika typer av arbetsplatser? Hur ser chefs- och medarbetarrollen ut i ett nytt landskap? Ska vi ha kontor? Hur ska de se ut? Vilka arbetstider mår vi bäst av? Och vad behöver man göra för att få människor med sig in i en genomgripande förändring?

Heléne delar med sig av lärdomar, verktyg och resultat bland annat från det uppmärksammade initiativet ”Det Nya Arbetslivet” på Microsoft som innebar radikala förändringar i såväl arbetssätt som kontorsutformning. Du får också möjlighet att köpa Heléne Lidströms bok.

Årsmöte för Svensk Chefsförening hålls i samma lokal kl. 12.30 med enkel lunch.

Tid och plats

Tid: Fredag den 18 november kl. 14:00 - 16:30.

Plats: Scandic Klara. Slöjdgatan 7, 111 57 Stockholm

Anmälan: Sker senast den 11 november via denna onlineanmälan

Fyll i anmälan och eventuell chefskollega som gäst, samt ta med ifylld gästvoucher till mötet. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. 

Varmt välkommen!

Svensk Chefsförening & Insight Consulting

  • Datum och tid: 18 november 2016 kl. 14:00
  • Plats: Stockholm