Chefs- och medarbetarroll i ett nytt landskap

Hur ser de nya chefs- och medarbetarrollerna ut i ett nytt landskap? Med nya aktivitetsbaserade kontor och ökad digitalisering kommer nya beteenden och behov av nya styrformer.

Många tittar på nya kontor, kanske för att spara, kanske för att bli effektivare. Digitaliseringen kräver nya former för att mötas och samarbeta. Vem formar framtidens kontor, utifrån vilken kunskap och vad styr vilka kontor vi behöver?

Det blir samtal och kunskap om vad som händer med arbetslivet i ett nytt landskap. Hur leder vi när vi inte vet var medarbetarna håller hus, när vi sällan ses? Kommer vi att ha kontor? Vad krävs i de nya medarbetar- och chefsrollerna? Med nya aktivitetsbaserade kontor och ökad digitalisering kommer nya beteenden och behov av nya styrformer.

Välkommen till ett seminarium för dig som är chefsmedlem och du kan ta med en chefskollega. Vi ses på Försäkringskassans huvudkontor, i det aktivitetsbaserade landskapet. Martin Runefelt och Hanna Broberg leder seminariet. Medverkar gör också Hélene Lidström, som kommer att prata om hur man kan förändra kontoret och arbetssätt med människor i fokus, och Pia Stider, som diskuterar roller och erfarenheter från det nya landskapet.

Tid och plats

Tid: Onsdag den 19 oktober kl. 13.30-16.30.
Plats: Studion på Försäkringskassan, Telefonplan. LM Ericssons v. 30,
126 26 Hägersten
.

Anmälan

Anmälan sker online senast fredagen den 7 oktober via denna anmälningslänk. Det kommer att bjudas på fika, och du får gärna ta med en chefskollega. Fyll då i den bifogade gästvouchern och ta med den till eventet.

Välkommen!

  • Datum och tid: 19 October 2016 kl. 13:30
  • Plats: Stockholm