Chefsfredag: Ensam eller stark

Välkommen till chefsfredag med seminarium som börjar kl. 14 och därefter nätverkande mingel med dryck och tilltugg! Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem.

Vill du motarbeta kortsiktighet, egoism och ohjälpsam konkurrens på din arbetsplats, i din omgivning eller i samhället som helhet? Allt börjar med samarbete. Och ett framgångsrikt samarbete börjar med en god arbetsmiljö. På chefsdagen i Norrköping kommer Kristin Öster, psykologkandidat och föreläsare på Psykologifabriken, att hålla en interaktiv inspirationsföreläsning i hållbart ledarskap som utgår från boken Ensam eller stark – åtta principer för framgångsrika team.

Kristin har ett mångårigt engagemang i den fackliga rörelsen bakom sig, senast som ordförande i Saco Studentråd, och har specialiserat sig på arbetsrelaterad stress och utmattning under sina psykologstudier. Ensam eller stark är en handbok i arbetsmiljö som innehåller 101 forskningsbaserade träningstips för att skapa välfungerande team och välmående arbetsplatser. Boken är skriven av teamet bakom Psykologifabriken där Kristin ingår. Ni kommer också att få chans att träna på att skapa hållbart samarbete både under och efter föreläsningen.

Datum och tid

Fredagen den 23 mars
Kl. 14:00-16:30
Förtäring ingår

Plats

Elite Grand hotel, Tyska torget 2, Norrköping

Anmälan

Anmäl dig här senast den 8 mars.
Ta gärna med en chefskollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Har du frågor?

Kontakta Julia Wålbrink, julia.walbrink@akademssr.se

Välkommen!