Chefsfredag: Hur får vi innovation på jobbet?

Välkommen till höstens första chefsfredag med seminarium som börjar kl. 14 och därefter nätverkande mingel med dryck och tilltugg! Föreläsare är den varmt efterfrågade Leif Denti, forskare vid Göteborgs universitet.

Den här chefsfredagens föreläsare Leif Denti klär av ordet innovation, tar ned innovationshetsen på jorden och ger dig handfasta och konkreta tips om hur du kommer igång. Vi förväntas numera vara innovativa på jobbet, men att komma med nya initiativ, idéer eller att sätta igång förändringsprojekt innebär ofta en insats som går utanför det vanliga arbetet. Hur ska vi både kunna vara innovativa och hinna springa på alla andra bollar? Dessutom har själva ordet innovation en ryggsäck av olika föreställningar, så vad menar vi egentligen med innovation? 

Leif Denti är Fil. Dr och forskar för närvarande vid Göteborgs universitet om kreativitet, innovation och ledarskap i offentlig sektor. 

Tid och plats

Tid: Fredag den 1 september kl. 14:00 - 16:30.

Plats: Linköping, Scandic Linköping City. Gamla Tanneforsvägen 51, 581 04 Linköping. 

Anmälan sker via denna onlinelänk senast fredag den 11 augusti. Fyll i anmälan och eventuell chefskollega som gäst. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Varmt välkommen!

Svensk Chefsförening & Insight Consulting

  • Datum och tid: 1 September 2017 kl. 14:00
  • Plats: Linköping