Chefsfredag: Recept för ett framgångsrikt ledarskap

Välkommen till chefsfredag med seminarium som börjar kl. 14 och därefter nätverkande mingel med dryck och tilltugg! Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem.

Välkommen till en chefsfredag där Helle Konga-Nielsen med utgångspunkt från sin bok ”kokbok i ledarskap” och sin mångåriga och breda erfarenhet av ledarskap, på ett lättsamt och uppmuntrande sätt delar med sig av sina erfarenheter och konkreta tips. Föreläsningen handlar om hur du når framgång genom medarbetarna, skapar en bra kultur, håller samtal samt hur du hanterar de olika utmaningar som du kan stöta på i din vardag som chef och ledare.

Helle har många års erfarenhet av omfattande förändrings- utvecklingsarbete som managementkonsult både som anställd och i eget företag. Hon har även varit anställd i både privata och offentliga verksamheter, samt har haft åtskilliga styrelseuppdrag. Som linjechef har Helle lett verksamheter med allt från 15 till 2500 medarbetare. Ett genomgående tema i hennes arbete har varit kopplingen till organisationskultur, effektivitet, styrning och ledarskap. Bland anställningarna kan nämnas SAS platschef på Arlanda flygplats, chef för Kooperativa Förbundet strategisk utveckling, personaldirektör Arbetsmarknadsstyrelsen och chef för stöd- och serviceverksamheten vid Arbetsförmedlingen nationellt.

Sista anmälningsdagen för detta evenemang har redan löpt ut.

Har du frågor? Mejla julia.walbrink@akademssr.se