Chefsfredag: Tankar om ledarskap och att tro på förändring

Välkommen till chefsfredag med seminarium som börjar kl. 14 och därefter nätverkande mingel med dryck och tilltugg! Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem.

Föreläsaren Pär Eriksson är kommundirektör och författare till boken ”Tio tankar om ledarskap” där han samlat erfarenheter från samtal med medarbetare och klokskap från stora ledare som Mandela och Moder Teresa.

Pär Eriksson har i mer än 35 år verkat som socialarbetare i Örebro, chef för olika kommunala verksamheter i Västerås och nu som kommundirektör i sin hemstad Eskilstuna. Han tror på förändring och delar med sig av erfarenheterna från arbetet att förflytta en kommun, en organisation och sig själv.

Tid och plats

Tid: Fredag den 20 oktober kl. 14:00 - 16:30.
Plats: Scandic Norrköping Nord, Järngatan 17.
Fyll i anmälan och eventuell chefskollega som gäst. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Anmälan
Anmäl dig här senast den 12 oktober.
Ta gärna med en chefskollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Har du frågor? Maila till julia.walbrink@akademssr.se

Varmt välkommen!
Svensk Chefsförening
Insight Consulting

  • Datum och tid: 20 October 2017 kl. 14:00
  • Plats: Scandic Norrköping Nord, Järngatan 17