Dags att boka 2019 års semester!

Sugen på skidåkning eller en avslappnande solsemester? Den 11 september öppnar bokningen av våra fritidshus för perioden 2019. 

Du som är medlem i Akademikerförbundet SSR kan hyra förbundets hus och lägenheter i Frankrike, Spanien och Jämtland.

Bokningen för 2019 öppnar:
• Klövsjö, Jämtland 11 september klockan 09.00
• Cagnes-sur-Mer, Frankrike 12 september klockan 09.00
• Fuengirola, Spanien 13 september klockan 09.00

Du bokar fritidshusen här. 

När bokningen öppnar är det högt tryck på webbplatsen. Se därför till att testa att du kan se bokningsformuläret innan. När klockan slår 9.00 kan det hända att du måste uppdatera webbfönstret för att se alla lediga tider. Enstaka användare av vissa webbläsare kan inte se all information på bokningssidorna just nu. Tills felet är åtgärdat är lösningen att använda en annan webbläsare vid bokning – testa gärna innan bokningen startar. 

Vänligen kontrollera att vi har korrekt information om dig genom att logga in på vår hemsida. Du använder personnummer och medlemsnummer, eller ditt lösenord om du är förtroendevald. Om du inte vet ditt medlemsnummer står det på fakturorna eller på baksidan av tidningen Akademikern. Du kan också få ditt medlemsnummer/lösenord per mail här – då skickas ditt medlemsnummer eller lösenord till den e-postadress som finns i vårt medlemsregister.

Har du problem går det bra att ringa medlemsservice på telefon 08-617 44 00, knappval 5.

Här kan du läsa allt om fritidshusen (pdf).