Dags att se över pension och försäkring?

Du som är privatanställd och har ITP kollektivavtalad tjänstepension – vet du när i livet du borde se över dina försäkringar för till exempel pension, sjukdom och efterlevandeskydd? Nu kan du få hjälp med det.

Varje gång något stort händer i livet, som att man byter jobb, blir sjuk eller får barn så ska man ägna en tanke på sin pension och sina försäkringar. På PTK Rådgivningstjänst får man svar på frågor som rör detta. Råden är oberoende, anpassade efter individen och dennes familjesituation och helt gratis.

Filmen om PTK* Rågivningstjänst kan hjälpa dig med pensions- och försäkringsfrågor och visar dig hur du loggar in på tjänsten. Det två och en halv minut långa klippet beskriver syftet med tjänsten och ger exempel på hur rådgivningstjänsten kan användas.

PTK:s ambition är att skapa en informativ och underhållande film som på ett enkelt sätt lyfter fram nyttan med PTK:s Rådgivningstjänst.

Du kan se filmen på PTK:s Youtubekanal eller på rådgivningstjänst.se.

*PTK är en samverkansorganisation för 25 fackförbund bland andra Akademikerförbundet SSR, som tillsammans representerar 830 000 privatanställda tjänstemän.