Ekonomidagarna 2017 i Örebro

Nu är det äntligen dags för Ekonomidagarna i Örebro. Lyssna till spännande talare, nätverka och få inspiration i jobbet.

24–25 oktober hålls Akademikerförbundet SSR:s konferens Ekonomidagarna i Örebro. Det blir både makroekonomiska strömningar och flera högaktuella nedslag av mer detaljerad karaktär i de olika parallella spåren. Du kommer få mycket kunskap och energi där nätverkande och social samvaro också är en viktig del. 

Svensk ekonomi växer med rejäl uppgång i både sysselsättning och skatteunderlag men utmaningarna framöver är stor. Vilken väg ska vi till exempel välja för att kunna hantera framtidens ekonomiska, demografiska och digitala utmaningar. Som ekonom i dagens samhälle behöver du vara både proaktiv, analytisk och samtidigt även vara en bra pedagog för att kunna hantera dessa nya utmaningar.

Konferensen är helt enkelt ett smörgåsbord där du som deltagare får möjligheten att välja dina favoriter bland flera – det finns något för alla! Tillsammans skapar vi en av Sveriges viktigaste mötesplatser för offentlig sektor under två mycket inspirerande dagar i Örebro

Läs mer om Ekonomidagarna i Örebro 2017 här.