Ekonomidagarna i Örebro 2017

Sedan 1991 har Ekonomidagarna i Örebro varit en självklar mötesplats för ekonomichefer, ekonomer, controllers, omvärldsanalytiker och andra experter. I oktober är det dags igen, så anmäl dig så snart du bara kan!

Svensk ekonomi växer med rejäl uppgång i både sysselsättning och skatteunderlag men utmaningarna framöver är stor. Vilken väg ska vi till exempel välja för att kunna hantera framtidens ekonomiska, demografiska och digitala utmaningar. Som ekonom i dagens samhälle behöver du vara både proaktiv, analytisk och samtidigt även vara en bra pedagog för att kunna hantera dessa nya utmaningar. 

Akademikerförbundet SSR:s konferens Ekonomidagarna i Örebro har sedan 1991 varit en självklar mötesplats för ekonomichefer, ekonomer, controllers, omvärldsanalytiker och andra experter. Under två dagar samlas det offentliga Sverige i Örebro för att diskutera en mängd frågeställningar ur olika perspektiv. Det blir både makroekonomiska strömningar och flera högaktuella nedslag av mer detaljerad karaktär i de olika parallella spåren.

Du kommer få mycket kunskap och energi där nätverkande och social samvaro också är en viktig del. Konferensen är helt enkelt ett smörgåsbord där du som deltagare får möjligheten att välja dina favoriter bland flera – det finns något för alla! Tillsammans skapar vi en av Sveriges viktigaste mötesplatser för offentlig sektor under två mycket inspirerande dagar i Örebro.

Program

Under två dagar får du ta del av ett fullspäckat program med bland annat:

• Magdalena Andersson, finansminister, Regeringen
• Bettina Kashefi, chefsekonom, Svenskt Näringsliv
• Annika Wallenskog, chefsekonom, Sveriges Kommuner & Landsting (SKL)
• Annika Winsth, chefsekonom, Nordea
• Lars Stjernkvist, kommunstyrelsens ordförande, Norrköpings kommun
• Mats Rodenfelt, finanschef, Örebro kommun

Anmäl dig redan i dag till årets viktigaste mötesplats inom offentlig ekonomi där du har möjlighet att umgås med kollegor i branschen, beslutsfattare och ledande experter.

Varmt välkommen i oktober!

  • Datum och tid: 24 October 2017 kl. 09:00
  • Plats: Örebro