Facklig baskurs i Nässjö

Är du förtroendevald i Skånes, Blekinges, Kalmars, Kronobergs och Jönköpings län (ej Malmö och Region Skåne)? Då är det dags för baskurs!

Till fackliga förtroendemän inom kommuner och landsting i Skånes, Blekinges, Kalmars, Kronobergs och Jönköpings län. Inbjudan riktas även till dig som omfattas av Pactas kollektivavtal. OBS! Inbjudan riktas ej till dig som är förtroendevald i Malmö stad och Region Skåne. Dessa har egna baskurser. 

Kursen är på två dagar och vänder sig i första hand till fackligt förtroendevalda som inte tidigare har gått någon facklig basutbildning.

Sprid inbjudan till andra förtroendevalda i din lokalförening. 

Tid och plats

Tid: Tisdag 10 oktober kl. 09.30–17.00 (fika serveras från kl. 09.00) 
Onsdag 11 oktober kl. 09.00–16.30 

Plats: Nässjö, Hotell Högland. Esplanaden 4, 571 31 Nässjö.

Anmälan

Föranmälan krävs. Anmäl dig senast 5 september genom att klicka på Till anmälan längst ner i detta inlägg. Glöm inte att anmäla eventuella allergier eller önskemål om specialkost. 

En bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan skickas till din e-post. Bekräftelse på om du fått plats på kursen får du senast under vecka 37. Boka inga resor eller hotell innan dess.

Ledighet

Ledighet med bibehållna löneförmåner förutsätts. Du skall vara anmäld som facklig förtroendeman (jml FML). Använd det program som bifogas senare med bekräftelsen vid ledighetsansökan. Akademikerförbundet SSR står för reskostnader samt de måltider som erbjuds i samband med kurs. Traktamente utgår inte.

Bekräftelse och resor

Bekräftelse på om du fått plats på kursen får du senast vecka 37. Med den följer ett program för dagarna och en instruktion för hur resan bokas. Du som har mer än 1,5 timmes resväg från hemmet till platsen för kursen kan i anmälan ange om du behöver boende. Bokning av hotell görs av förbundet. Du kan även ange om du vill delta i vår gemensamma middag på kvällen 10 oktober. 

Platsantalet på kursen är begränsat. Om antalet anmälda blir för stort kommer platserna att fördelas med hänsyn till att få en så stor representation som möjligt från olika föreningar.

Eventuella frågor besvaras av Pontus Warg, pontus.warg@akademssr.se, 08-617 44 50. 

Välkommen!
Akademikerförbundet SSR

Till anmälan