Facklig fortsättningskurs i Skövde

Kursen vänder sig till lokalt förtroendevalda inom kommun och landsting i Göteborg, Halland, Väst, Södra mellersta Älvsborg, Nordvästra Götaland, Skaraborg, Örebro samt Västmanland

 

Kursen är på två dagar och vänder sig i första hand till dig som tidigare gått grundutbildning och har ca ett års förhandlingsvana.

Datum & Tid
16 oktober kl. 10.00-17.00 (fika från kl. 09.30) 
17 oktober kl. 09.00-16.00 

Plats
Scandic Billingen, Trädgårdsgatan 10 Skövde.

Anmälan

Anmäl dig senast den 12 september 2019

Du ska nu få en bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan till din e-post. Bekräftelse på plats får du 3-4 veckor innan kursstart. Boka inga resor innan dess. Platsantalet är begränsat. Vid många anmälningar kommer kvotering att ske så att representation från största möjliga antal föreningar garanteras.

Ledighet
Ledighet med bibehållna löneförmåner förutsätts. Du skall vara anmäld som facklig förtroendeman (jml FML). Använd program som bifogas i bekräftelsen, vid ledighetsansökan. Akademikerförbundet SSR står för reskostnader samt de måltider som erbjuds i samband med kurs. Traktamente utgår inte.

Resor
Med bekräftelsen får du en instruktion för hur resan bokas. 
Du som har mer än 1,5 timmes resväg från hemmet till platsen för kursen kan i anmälan ange om du behöver boende. Bokning av hotell görs av förbundet.

Eventuella frågor besvaras av assistent Jessica Blomström 
på e-post: jessica.blomstrom@akademssr.se
 

Välkommen!

Akademikerförbundet SSR

 

  • Datum och tid: 16 oktober 2019 kl. 10:00 - 17 oktober 2019 kl. 16:00
  • Plats: Scandic Billingen, Skövde