Förbundet direkt i mobilen

Visste du att du kan kommentera i förbundets forum direkt från din mobil? Så här gör du!

Med förbundets webb direkt i mobilen håller du dig enkelt uppdaterat om allt det senaste som rör din bransch och fackets arbete. Du kan också enkelt skriva egna inlägg i forumet och kommentera vad andra skrivit.

Så här gör du för att lägga till forumet som ikon på din mobils hemskärm.

Iphone

Öppna safari och skriv in akademssr.se i adressraden. Logga in med ditt personnummer och lösenord. Tryck på den lilla rutan med en pil i, som du hittar längst ner på skärmen. Välj ”Lägg till på hemskärmen”.

Android

Exakt hur man gör varierar från telefon till telefon. Gå in i webbläsaren på din telefon och skriv in akademssr.se i adressraden. Spara sidan som bokmärke. Gå sedan in och titta på dina bokmärken, tryck och håll kvar fingret till dess att en meny dyker upp. Välj ”Lägg till genväg på startsida/hemsida”.

Nu har du en snabb genväg till förbundet nya webb och är redo att läsa och kommentera. Eftersom detta inte är en app utan en genväg till vår webbsida går det tyvärr inte att få några pushnotiser när något nytt händer i forumet. Men när du väl är inloggad visar notiserna var du hittar nya inlägg.