Förbundet på Pride

Denna vecka lyser Stockholm i regnbågens färger, trots regn och rusk. Förbundet är naturligtvis på plats både i Pride Park och i Pride House.

På Akademikerförbundet SSR jobbar vi varje dag med att synliggöra hbtq-frågor på jobbet. Så här under Pride tar vi förstås ett extra krafttag. På fredagen den 31 juli medverkar vi i seminariet "Har du rätt läggning för jobbet?", som handlar om jobbsökande, kompetens och personligt varumärke utanför normen. Seminariet hålls klockan 12 i Foajé 3 i Kulturhuset (Pride House). Under Prideveckan hålls också utbildningen Hen, hon, han

Från och med onsdag den 29 juli hittar du oss också i Saco:s tält i Pride Park. Titta gärna förbi om du har några frågor om eller synpunkter på det fackliga arbetet, arbetsrätt och arbetsmiljö. 

I Pride Park finns också myndigheter och organisationer som Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och LO representerade. Och på torsdag klockan 15 kan du exempelvis fråga ut och tipsa Försäkringskassan om vad som inte funkar så bra för hbtq-familjer. 

Vi kommer naturligtvis också att gå i tåget på lördag. Hoppas vi ses där!

Hela programmet för Pride hittar du på festivalens hemsida.