Föreläsning: Smartare än din telefon

Föreläsningen riktar sig till dig som är samhällsvetare eller ekonom. Övriga medlemmar är välkomna att delta i mån av plats.

Välkommen till föreläsning med Siri Helle, psykolog och författare till handboken Smartare än din telefon. Vi börjar med ett mingel och tilltugg vid 15.00 innan föreläsningen sätter igång 15.30

Det digitala arbetslivet innebär nya möjligheter men också nya svårigheter. Hur håller man koll på mejlen utan att drunkna? Hur motstår man digitala frestelser som sociala medier på arbetstid? Vad bör man tänka på när man jobbar hemifrån för att hålla och prestera i längden? Här är kunskapen och strategierna ni behöver för en effektivare teknikanvändning på jobbet. 

Siri Helle är psykologen som brinner för att sprida kunskap kring vad som skapar ett hälsosamt och meningsfullt liv. Hon är aktuell med handboken Smartare än din telefon (Natur & Kultur, 2019) om hur man får en sund relation till sin mobil. Som föreläsare delar hon med sig av den senaste psykologiska forskningen kring lycka, stress och hur vi påverkas av digital teknik. Hennes texter går att läsa i bland annat Modern Psykologi och Dagens Nyheter

Tid: Måndag 4 november, klockan 15.00-16.30
Plats: Medelhavsmuséet, Fredsgatan 2, Stockholm

Ta mig till anmälan

Anmäl dig här senast den 25 oktober! Ta gärna med en kollega som inte är medlem, fyll då i detta via registreringsformuläret. Vi kan komma att kontakta din kollega.

Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder så att någon annan kan få din plats.

Har du frågor? Kontakta Begmohammed Derakshande-Tomadj på begmohammed.dtomadj@akademssr.se 

Varmt välkommen!

  • Datum och tid: 4 november 2019 kl. 15:00 - 16:30
  • Plats: Medelhavsmuséet, Fredsgatan 2, Stockholm