Från konflikt till samarbete

Välkommen till chefsfredag med seminarium som börjar kl. 14 och därefter nätverkande mingel med god dryck och tilltugg. Föreläsaren Sofia Norberg är civilingenjör, författare och coach.

Denna fredag är temat konflikter! Det ledande uppdraget kräver att man ser på konflikter från två huvudperspektiv: Vilka konflikter har vi? Mellan vilka? Hur ser de ut? Vad leder de till? Och hur fungerar jag som ledare kopplat till konflikter?

Föreläsningen ger verktyg till hur konflikter övergår i samarbete, om vad som är konflikt och konfliktförlopp. Vad behöver man känna till om sig själv för att utveckla sin kommunikation och förebygga eller lösa konflikter bra?

Tid och plats

Tid: Fredagen den 21 oktober kl. 14.00 – 16.30

Plats: Elite Grand Hotel. Tyska Torget 2, 602 24 Norrköping

Anmälan: Sker senast den 14 oktober via denna onlinelänk. Eftersom vi bjuder på dryck och tilltugg så är anmälan bindande. Anmälda som uteblir debiteras 200 kronor. Som medlem i Svensk Chefsförening har du möjlighet att ta med en gäst. Fyll då i detta via anmälningsformuläret eller skriv ut den bifogade gästvouchern och ta med den till eventet.

Varmt välkommen!

Svensk Chefsförening

Insight Consulting