Gilla dina lokalfackliga!

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i din kommun eller diskutera lokalfackliga frågor? Många av våra lokalföreningar har egna Facebookgrupper.

Vi är jätteglada att så många av er följer oss i sociala medier. Vi värdesätter alla era kommentarer, frågor och ert stora engagemang. För det går ju inte att ha ett samtal om bara en av oss pratar, eller hur? För att bredda konversationen vill vi nu tipsa om några av de Facebookgrupper som våra lokalföreningar startat. Där kan du lätt få tag på dina lokalfackliga representanter och kan diskutera lokala frågor och evenemang. Genom att delta i diskussionen gör du det lättare för både oss på kansliet och dina lokalfackliga att jobba för det som är viktigt för dig. 

Här finns vi på Facebook

För tillfället finns dessa regioner eller städer på Facebook: Region Kalmar län, Eskilstuna, Jönköping, Västerås stad, Örebro län, Malmö stadRegionföreningen SkåneStockholms stadRegion Stockholm södraGöteborgs stad, Trollhättans stad, Östergötland, Region KronobergBlekinge, Lund, Tranås, Gävle och Härnösand. Det finns också en studentgrupp och en grupp för vårt studentråd. Så gilla din lokala grupp och var med och gör nätverket starkare!

Har vi missat någon grupp? Mejla redaktören eller logga in och kommentera. 

Du hittar oss förstås också på Instagram, Twitter och LinkedIn