Har du koll på din pension?

Det är många frågor som kommer inför pensionen. Hur mycket får jag i pension, hur stor blir pensionen om jag väljer att gå innan 65 år och hur gör jag för att stärka min pension? Oavsett var du befinner dig i livet tjänar du på att läsa vidare. 

Det är många frågor som kommer inför pensionen. Vilka pensionsbesparingar har jag, hur mycket får jag i pension, hur stor blir pensionen om jag väljer att gå innan 65 år och framförallt - hur gör jag för att stärka min pension? Som medlem i Akademikerförbundet SSR har du möjlighet till en fullständig pensions- och försäkringsanalys via Folksams certifierade rådgivare, helt utan kostnad. I rådgivningen går du och pensionsrådgivaren igenom din situation och ser hur mycket pension du får vid den ålder som du önskar gå i pension. Ni ser då över vilka möjligheter det finns om den nivån inte är tillräcklig.

Låter det intressant? Skicka ett mejl till pensionsradgivning@folksam.se. Folksam tar då kontakt med dig och pratar mer om vilka önskemål du har och hur ni går vidare.
 
Vill du veta mer? I Chefspodden pratar vi om vad som händer med din pension om du byter från statlig sektor till privat sektor, eller kommunal sektor. Dessutom svarar förbundets pensionsexpert på frågor. Missa inte svaren - lyssna här