HÖK 20 - Grundkurs i Nässjö

Inbjudan riktar sig till dig som inte har gått grundutbildningen i löneförhandling HÖK men vill ha delegation för att delta i löneöversyn 2020. Då det nuvarande avtalet HÖK 17 går ut 31 mars 2020 kommer ett nytt avtal förhandlas fram under våren 2020 för att gälla från 1 april 2020. Du som ska bli lönedelegat i det nya avtalet behöver gå en grundutbildning som skall kompletteras med en webbaserad utbildning efter att det nya avtalet är tecknat.

Tid & datum
29-30 januari 2020
Plats: Hotell Högland, Esplanaden 4 Nässjö

Ta mig till anmälan

Anmäl dig senast den 30 december
Glöm inte att ange eventuella allergier vid anmälan.

Du ska nu få en bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan till din e-post. Bekräftelse på plats får du ca 3 veckor innan kursstart. Boka inga resor innan dess. Platsantalet är begränsat. Vid många anmälningar kommer urval att ske så att representation från största möjliga antal föreningar garanteras.

Ledighet
Ledighet med bibehållna löneförmåner förutsätts. Du skall vara anmäld som facklig förtroendeman (jml FML). Använd program som bifogas i bekräftelsen, vid ledighetsansökan. Akademikerförbundet SSR står för reskostnader samt de måltider som erbjuds i samband med kurs. Traktamente utgår inte.

Resor
I samband med bekräftelsen på kursplats får du information om hur du bokar resor. Boka inga resor innan du fått kursbekräftelsen.

Vid eventuella frågor kontakta Pontus Warg på pontus.warg@akademssr.se

Varmt välkommen!
Akademikerförbundet SSR

  • Datum och tid: 29 januari 2020 kl. 09:00 - 30 januari 2020 kl. 16:30
  • Plats: Hotell Högland, Esplanaden 4 Nässjö