Kom på studentrådets årsmöte!

Vill du påverka din framtid? Har du idéer och tankar om studenters situation? Engagera dig i studentpolitiken! Den 10 Maj är det dags för Studentrådets årsmöte, där du som studentmedlem har möjlighet att göra din röst hörd.

Var med och påverka, gör din röst hörd och ta tillfället i akt att lära känna Akademikerförbundet SSR och ditt studentråd!

Datum och tid: Fredag 10 maj klockan 10:00 - 16:00
Plats: Akademikerförbundet SSR:s kansli. Mariedalsvägen 4, Stockholm
Anmälan: Anmäl dig så snart som möjligt . I anmälan ska namn, adress, telefonnummer, e-post, utbildning samt eventuella allergier/specialkost framgå, i ett mail till studentradet@akademssr.se.

Studentrådet står självklart för dina resekostnader och mat under dagen. Information om hur du bokar kommer i deltagarbekräftelsen.

Vad gör studentrådet?

Studentrådet är studentmedlemmarnas politiska röst i förbundet, och vi representerar våra studenters åsikter såväl internt i förbundets styrelse, som externt i media och samarbetar med andra studentorganisationer.

Akademikerförbundet SSR är fackförbundet för dig som studerar till beteendevetare, ekonom, folkhälsovetare, personalvetare, samhällsvetare eller socionom. Som studerandemedlem får du tillgång till all vår service och en mängd förmåner – allt för att din studietid ska bli så utvecklande och trygg som möjligt.

  • Datum och tid: 10 maj 2019 kl. 10:00 - 16:00
  • Plats: Akademikerförbundet SSR:s kansli, Stockholm.